U bent nu hier: Home » Algemeen » Agenten opgepakt na vrijheidsberoving

Agenten opgepakt na vrijheidsberoving

Twee agenten van het korps Rotterdam-Rijnmond zijn aangehouden omdat ze in 2009 een dakloze man zouden hebben ontvoerd en bedreigd met een vuurwapen. De twee agenten, een 33-jarige man en een 25-jarige man, hadden de dakloze man in Bleiswijk opgepikt en hem in hun politiebusje meegenomen naar een afgelegen locatie. Daar zouden ze de man hebben bedreigd met een vuurwapen, waarschijnlijk hun dienstwapen. Een van de agenten meldde het voorval aan een leidinggevende, waarop een onderzoek werd gestart. Dat meldt RTV Rijnmond. De twee worden verdacht van vrijheidsberoving en bedreiging. Vrijdag zijn de agenten voorgeleid bij de rechter-commissaris. Ze worden in ieder geval de komende twee weken vastgehouden. De agenten zijn daarnaast door de korpsleiding geschorst.

Share 'Agenten opgepakt na vrijheidsberoving' on Facebook Share 'Agenten opgepakt na vrijheidsberoving' on NUjij Share 'Agenten opgepakt na vrijheidsberoving' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner