U bent nu hier: Home » Bedreiging » Halsema doet aangifte na bedreiging via Twitter

Halsema doet aangifte na bedreiging via Twitter

GroenLinks-leider Femke Halsema doet aangifte tegen iemand die haar dochter via Twitter heeft bedreigd. Zo is te lezen op Geenstijl.nl. De twitteraar heeft ook bedreigingen geuit richting PvdA-leider Job Cohen en D66-leider Alexander Pechtold. “Femke? Zal je toekijken als ik je kleine dochtertje helemaal uit elkaar trek?”, twitterde allah_u_akbar dinsdagavond. Dat het om een moslim gaat, is overigens niet waarschijnlijk. Zijn Twitterpagina is gesierd met een tekening van een varken dat wordt bereden door een naakte man met tulband. De twitteraar vroeg zich rond dezelfde tijd af wie hij als eerste de nek zou doorsnijden, Pechtold of Cohen. Het lijkt erop dat hij nog niet lang actief is op Twitter, hij heeft nog maar drie berichten geplaatst, allemaal op dinsdag.


Afbeelding bedreiging via Geenstijl.nl

Share 'Halsema doet aangifte na bedreiging via Twitter' on Facebook Share 'Halsema doet aangifte na bedreiging via Twitter' on NUjij Share 'Halsema doet aangifte na bedreiging via Twitter' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner