U bent nu hier: Home » Geweld » Vrouw vast voor vergiftigen man en zwagers

Vrouw vast voor vergiftigen man en zwagers

De politie heeft een vrouw in de gemeente Nijkerk aangehouden voor het vergiftigen van haar man en twee zwagers. De slachtoffers maken het volgens de politie naar omstandigheden redelijk.

De mannen werden in het begin van de week van 8 november onwel en moesten zich laten behandelen in een ziekenhuis. Daar rees het vermoeden dat ze zijn vergiftigd en al snel kwam de 46-jarige vrouw van de 52-jarige man als verdachte in beeld. De zwagers van 49 en 57 jaar deden 11 november aangifte, waarop de politie een onderzoek instelde. De vrouw is die donderdag rond middernacht aangehouden. Over de toedracht kan de politie nog niets zeggen. Het is volgens een politiewoordvoerder niet waarschijnlijk dat meer verdachten worden aangehouden. Het lijkt er vooralsnog op dat het leven van de slachtoffers niet in gevaar is geweest. Waar de vrouw uiteindelijk voor wordt vervolgd, moet nog blijken. “Dat kan variëren van poging tot zware mishandeling tot poging tot doodslag”, zegt de woordvoerder. Hoe het gif is toegediend, om wat voor gif het gaat en wat het motief van de vrouw is wil hij in het belang van het onderzoek nog niet zeggen.

Share 'Vrouw vast voor vergiftigen man en zwagers' on Facebook Share 'Vrouw vast voor vergiftigen man en zwagers' on NUjij Share 'Vrouw vast voor vergiftigen man en zwagers' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner