U bent nu hier: Home » Actueel » Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala bekend moord op 2 ex-partners

Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala bekend moord op 2 ex-partners

De 32-jarige Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala heeft bekend dat de lichaamsdelen die in de kelder van een woning in Wenen aangetroffen zijn, toebehoren aan haar ex-echtgenoot Manfred en haar ex-vriend Manfred. De vrouw had beide slachtoffers doodgeschoten en vervolgens in stukken gesneden met een kettingzaag.. Dat bevestigt de Oostenrijkse politie. De moorden kwamen maandag aan het licht toen arbeiders lichaamsdelen verstopt in beton aantroffen. Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala die een ijsjeswinkel Schleckeria uitbaatte in hetzelfde gebouw, gold al snel als verdachte. Zij vluchtte met een taxi vanuit Wenen naar Italië. Zij werd door taxirijder Mustafa Senel naar het Italiaanse stadje Cavazzo Carnico gebracht. Daar heeft hij op zijn naam, in Hotel Olivo, een kamer geboekt voor 2 nachten. Na enkele dagen zwerven ging ze donderdagavond met straatkunstenaar Ivan naar diens huis in Udine. In de ochtend vroeg ze of ze op zijn gsm mocht internetten. Dat mocht en ze las toen krantenberichten over haar vlucht. Maar de straatkunstenaar las mee en herkende de vrouw. Toen de 32-jarige vrouw van Spaanse afkomst ook nog over zelfmoord sprak, alarmeerde hij de politie. Volgens een woordvoerder van de Weense politie heeft de vrouw tegenover de Italiaanse politie bekend, maar zijn er nog geen details over de moorden bekend. De dame zou naar eigen zeggen in een vlaag van woede hebben gehandeld. Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala is overigens 2 maanden zwanger. Zij wacht in Triest op uitlevering naar Oostenrijk.

Share 'Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala bekend moord op 2 ex-partners' on Facebook Share 'Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala bekend moord op 2 ex-partners' on NUjij Share 'Goidsargi Estíbaliz Carranza Zabala bekend moord op 2 ex-partners' on Twitter
Sam zegt:

Je moet es niet van die rare spelfouten maken. Bekent is met een T. Heeft bekend is met een D.

Eye-IN zegt:

Pittig wijfie hoor. Lekker ook nog.01-Camilleri-468x60-webbanner