U bent nu hier: Home » Misdaadjournalist » Puck van Twist: acht jaar cel ondanks alibi

Puck van Twist: acht jaar cel ondanks alibi

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink schrijft: “Puck van Twist keek op 21 september 2007 niet naar een uitzending van Peter R. de Vries. Dus dát alibi had hij niet. Wél een ander: hij was op dat moment gedetineerd, in Heerhugowaard. Dus toen hij twee jaar later ineens werd opgepakt omdat hij op die bewuste dag aan de grens van Oostenrijk en Zwitserland een drugstransactie zou hebben gepleegd, dacht hij gemakkelijk zijn onschuld te kunnen bewijzen. Dat viel tegen. Hij had in Oostenrijk al een keer een ‘akkefietje’ gehad en dat breekt hem op. Hij zit nu al ruim twee jaar in ‘de Knast’, is veroordeeld tot acht jaar en er is geen uitzicht op vrijlating. Een ‘exclusieve internetreportage’ over deze zaak staat HIER.”

Share 'Puck van Twist: acht jaar cel ondanks alibi' on Facebook Share 'Puck van Twist: acht jaar cel ondanks alibi' on NUjij Share 'Puck van Twist: acht jaar cel ondanks alibi' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner