U bent nu hier Home » Actueel » Pedo’s in de kerk

Pedo’s in de kerk

Video/ Audio: De volgende video van JDTV bevat heimelijke opname’s uit de Paulus Kerk te Rotterdam, alwaar ds. Visser de scepter zwaaide. Geluidsopnames van een meeting van allerlei mensen die raakvlakken hebben met de pedofilie, mede georganiseerd door de Rotterdamse dominee Hans Visser, ook bekend van perron nul. Waarschijnlijk dat hier vooral voorstanders tot normalisering van pedofilie aanwezig zijn. U hoort onder anderen Norbert de Jonge en Ad van den Berg van de pedofielen vereniging. Ook hoort u Mathieu Heemelaar van Groen Links. De opnames zijn al een paar jaar oud, maar nu pas door Micha Kat online gezet. Zelf kon de dominee zich nog herinneren dat hij op de lagere school vreselijk verliefd was en dat had ook lichamelijke uitwerkingen. Ook wordt beweerd dat veel van het leed dat kinderen wordt aangedaan, aangepraat wordt door anderen. In de laatste twee filmpjes is een hoogleraar (homo)seksuele studies aan het woord die ongeveer dezelfde kant op wil; daarbij de pedofielen van vandaag te vergelijken met de vroegere discriminatie en verachting van homosexuelen. Deze man weet zelfs te vertellen dat toen hij 6 was, sexueel opgewonden raakte van het idee dat hij door zwarte piet in de zak zou worden gestopt en dan op een boot met allemaal andere jongens werd afgevoerd naar Spanje Wat opvalt is dat men zegt dat als een pedofiel voor de rechter moet verschijnen, deze beter mee kan werken en braaf ja moet knikken, in dat geval valt de straf lager uit.

Video & Audio door JDTV

 

Share 'Pedo’s in de kerk' on Blogger Share 'Pedo’s in de kerk' on eKudos Share 'Pedo’s in de kerk' on Facebook Share 'Pedo’s in de kerk' on Google+ Share 'Pedo’s in de kerk' on NUjij Share 'Pedo’s in de kerk' on Pinterest Share 'Pedo’s in de kerk' on Twitter Share 'Pedo’s in de kerk' on Wordpress Share 'Pedo’s in de kerk' on Email Share 'Pedo’s in de kerk' on Print Friendly Share 'Pedo’s in de kerk' on QRSrc.com
vlas-strik zegt:

Sex met een kleuter is zwaar strafbaar, dus waar heb je het over ? Ik heb verder niks met dit onderwerp. Ik reageer alleen omdat ik een grote hekel heb aan Hetzes, Bedreigingen, Nekschoten, Heksenjachten. Ook heb ik een hekel aan voor het huis van een pedo gaan staan en ruiten ingooien. Ik probeer de boel enigszins te relativeren. Er is volgens mij een groot verschil tussen het bespreekbaar maken van het onderwerp in het algemeen en het ernstige misdrijf. Verder denk ik niet zwart-wit. Het zou mij niet verbazen als de grootste roepers, mannen zijn die 's nachts in bed fantaseren over sex met een minderjarige. Dit verschijnsel zie je ook met homo's. De ergste anti-homo schreeuwers, hebben vaak verborgen mannenverlangens.

Nr1 zegt:

@vlas-strik

Wat raaskal jij nu vent.

Iemand van 20 met iemand van 15 is heel wat anders dan iemand van 60 met een kleuter.

En ik weet niet wat voor een vunzen er bij jou in de familie rondlopen, maar mijn ooms speelden geen rare spelletjes met kinderen in een zitkuil.

Zolang jij denkt dat pedofilie maar normaal gevonden moet (want die kant wil je toch op met je verhaal?) Verdien je geen neqschot, Maar een romantisch avontuurtje met een paar bijzonder geile bokito's in een dierenpark.

vlas-strik zegt:

iedereen is hier hypocriet. 40 jaar geleden, in de jaren '70 had je oom ook sex met een minderjarige op zondagmiddag in de zitkuil. Dit was toen niet eens taboe. Schiet dan je eigen oom ook een kogel door zijn nek. In de middeleeuwen rommelden iedereen maar wat aan en werd er vreselijk verkracht. 2000 jaar geleden had elke romein of griek een schandknaap ter beschikking. Wees ergens blij dat het bespreekbaar wordt gemaakt. Er lopen tienduizenden mannen rond in Nederland en miljoenen over de hele wereld die sex willen of over sex fantaseren met kinderen. Toen ik 20 was, ging ik met een meisje van 15. Ben ik dan ook een pedo ? Toen ik 24 was, was er een keer een buurmeisje van 13 verliefd op mij. Ze bood zich zelfs aan, maar ik zei nee. Gelukkig val ik niet op kinderen. Inmiddels ben ik 40 en had laatst een vriendin van mijn leeftijd, maar zo'n ouwe doos is toch ook niet alles … Maar concluderend, als je mij vraagt, wat is erger: praten over pedofilie of een heksenjacht met oproep tot nekschot, dan zeg ik het laatste.

Pascale zegt:

GADVERDAMME

wat ZIEK.

Die missen allemaal een chromosoontje 3 denk ik.

Moisander zegt:

ach ja, wanneer de hoogste man bij justitie een grote P is, tjs wat mag je dan van dit land verwachten..

John Kleijn zegt:

Kijk , luister en huiver! Pedofielen Vereniging Martijn!Als we nu niets doen dan gebeurt hier ook niets tegen want onze overheid vind dit geen probleem! Ze bewegen zich anoniem om ons heen op jacht naar onze kinderen! We moeten onze kinderen zelf beschermen met alle middelen die hiervoor zijn anoniem!

Henk zegt:

neqschotje in een kerk mag niet, maar hier zou een uitzondering moeten gelden.

Henk zegt:

Zieke bijeenkomst met nog ziekere uitspraken.

Yvonne zegt:

Gert hekma de man die dwang bij kinderen promoot om seks te hebben met een ouder persoon. deze man is een pervert.01-Camilleri-468x60-webbanner