U bent nu hier: Home » Rechtspraak » Lage celstraf voor doodrijden Floor van der Wal

Lage celstraf voor doodrijden Floor van der Wal

De man die cabaretière Floor van der Wal doodreed, is veroordeeld tot 18 maanden celstraf, waarvan 6 voorwaardelijk. De rechtbank in Amsterdam bepaalde verder dat hij 5 jaar niet meer mag autorijden. Het Openbaar Ministerie had 4 jaar celstraf en 7 jaar ontzegging van de rijbevoegdheid geëist. De 25-jarige Mohamed S. bekende eerder dat hij Van der Wal met zijn auto heeft geschept toen zij in de nacht van 24 op 25 maart op het Mercatorplein in Amsterdam fietste. De cabaretière overleed kort daarna in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De dader reed door na het ongeluk, maar kon door de politie worden getraceerd omdat hij een nummerbord had verloren.

Share 'Lage celstraf voor doodrijden Floor van der Wal' on Facebook Share 'Lage celstraf voor doodrijden Floor van der Wal' on NUjij Share 'Lage celstraf voor doodrijden Floor van der Wal' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner