U bent nu hier: Home » Drugs » Onthoofding met kettingzaag

Onthoofding met kettingzaag

VIDEO – Op dit moment circuleert een bijzonder gruwelijke video van een onthoofding met een kettingzaag van twee veronderstelde leden van één van belangrijkste kartels, het Sinaloa-kartel, van de voortvluchtige “El Chapo” Guzman. De executie-video’s verlopen vaak volgens een vast patroon. De slachtoffers worden ondervraagd door mannen in militaire kleding en moeten gedetailleerd vertellen voor welk kartel ze werken en wat hun functie was. Deze twee mannen zeiden alleen soms chauffeur te zijn geweest en verder als tipgever of uitkijkpost te hebben gefungeerd. Eén van hen kreeg voor het laatste klusje 21 dollar. De mannen zijn waarschijnlijk verdoofd. Op de gezichten valt te lezen dat ze wel weten wat er gaat gebeuren, hun stemmen klinken dof en robotachtig. Daarna gaan de beulen te werk, niet aarzelend, maar juist met grote zekerheid, doelgericht.

Waarschuwing vooraf:

De onderstaande beelden zijn zeer gruwelijk en absoluut niet geschikt voor jonge leeftijden.

 

Share 'Onthoofding met kettingzaag' on Facebook Share 'Onthoofding met kettingzaag' on NUjij Share 'Onthoofding met kettingzaag' on Twitter
F355b zegt:

zie geen filmpje… ben te laat zeker?

nietik zegt:

kots

BL zegt:

ik ben met een chik ma mn mams is thuisss wooohoohoowooo

luis suarer zegt:

af schieten die handel

Totshi zegt:

Mietjes!

Sandor zegt:

Als je dan toch zou moeten kiezen dan zou ik toch gaan voor de kettingzaag na dit gezien te hebben. o.0

martijn zegt:

deze mensen zijn echt ziek dat je zo mensen bang wilt maken om drugs te verkopen gaat toch nergens meer over

Aggie zegt:

wooow fucking vet OMG

kenen jullie nog meer fimpjes

P. A. P. Pie zegt:

ik heb er een paar van je moeder…

bas zegt:

ik snap het gewoon niet waarom doe mensen dat nou

Pietjepuk zegt:

deze video is echt erg kinderen van 13 en 14 sturen dit door (ik ben ook die leeftijd) en heb het gehoord van een vriend nieuwschierig ik kijken maar dit is erg ze moeten dit wel ff weg halen want anders wordt dit een superbekend filmpje waar ze nog mensen vermoorden ook

KaJoHe zegt:

Lief hoor

flashmaster zegt:

waarom staan er ubberhaubt nog like's vinden mensen dit nou echt leuk stelletje mogoolen

sipaliwini zegt:

Mensen zijn als een dodelijke virus op aarde. Die niet alleen de gastheer langzaam ombrengt, maar ook zijn eigen soort. ik denk dat de natuur vele malen beter af is zonder de mens beesten onder de dieren.

Klaas booij zegt:

Marion gaat alles goed met zwembad bestevaer? ik ga vanavond nog even met berry nachtdienst werken kom je ook met je lekker kontje? dan neem ik ook nog even pizza mee van pizza michael.

Marion Haverkate zegt:

Echt een mooie straf voor die mensen! vergeet niet me zwembad in genemuiden op te zoeken!

GKaatje zegt:

Toen ik dit artikel las, zat ik al te twijfelen om het filmpje te bekijken. Nu ik de reacties heb gelezen ben ik er wel zeker van.. Ik ben niet van plan mn geest te vervuilen met dergelijke beelden, netjes gezegd. Ongelooflijk wat mensen elkaar aan kunnen doen. Hier komt het diepste binnenste van de mens naar boven. Niet alleen van slechte mensen, maar van elk mens! De duivel is zo ongelooflijk machtig.. Hier is maar één Antwoord op: Jezus Christus, de liefde en rechtvaardigheid zelf!
(Ben 16jr)

ossy zegt:

neuspray is beter als neuspoeder,filmpje ziet er schokkend uit maar junkiebabys ook.

achmed zegt:

wejooo toen k het zag moest ik zowat over me nek dat mensen dit doen

Kees en Mees Ding zegt:

je zou die mannen maar zijn haha kei geak hun bietje lopen spelen met messen en kettingzagen whahahaha drm is dit ook streng verboden om met strond tespelen daarzo ja de dood straf is er dan

Monique zegt:

Heb vanavond dit gezien!!Waar is mensenrechten??!!!Nee,niet hier maar bij iemand op zijn telefoon.Doe hier wat aan!!!Dit is mens onteerend!!Dit mag niet gebeuren nu niet en nooit niet!En blijkbaar gaat dit gewoon rond bij jongeren DEN HAAG wordt wakker!!Het zijn 2 mannen waar van de 1 wordt onthoofd en bij de ander de arm nog mee wordt genomen en daarna de keel door gesneden!!!Dit zijn geen mensen maar beester!!

celine van loon zegt:

ahh lekker dat zag er echt goed uit

Eric zegt:

wauw, je ziet nog een klein fontijntje boven ze nek uitschieten als ie net word gezaagd… epic

Wouter zegt:

Dit is hoe het in mexico werkelijk aan toe gaat, het is goed om te weten dat het in andere delen van de wereld niet zo vredig is dan in ons eigen landje. Maar woorden zeggen genoeg, deze beelden zijn best schokkend en niet voor iedereen geschikt. Daarom kun je het beste bij krantenartikels blijven en dan snappen wat er in de wereld omgaat, zou goed zijn als ze deze video zouden verwijderen. Op YouTube is dit ook niet toegestaan, en dat is altijd met een rede.

Remon zegt:

Hmm.. het is inderdaad een "barbaar" actie.. Die mensen van het leger.. Ze zouden mensen beschermen inplaats daarvan gaan ze mensen onthoofden en dat is echt een middeleeuwse straf zoiets zou nu illigaal moeten zijn in alle landen. eigelijk zouden ze gewoon een kogel door hun hoofden moeten schieten dat is echt minder pijnlijker voor hun, (die man die onthoofd werd door een mes die LEIDE er gewoon aan die andere man ging sneller).

Wat ik wou zeggen is.. zon straf zou snel moeten zijn en niet zo leidend

janneman zegt:

http://www.camilleri.nl/2011/09/onthoofding-met-k

als je het filmpje hier wilt zien druk dan op de link hierboven maar ik waarschuw je ik heb dat filmpje ook gekeken maar ik heb spijt als haren op mijn hoofd en dat zijn er veel ik ben er 3 dagen ziek van geweest en ik raak voor de rest van mijn leven die beelden n iet meer kwijt ,mensen zijn duizend keer erger dan dieren die hebben een instinkt maar mensen hebben een geweteten en dan zijn ze tot zoiets in staat walgelijk gewoon

Mrlubben zegt:

waar is de link

eerde zegt:

De reacties zijn weer van hoog niveau !

robje zegt:

Vreselijk deze beelden. ik ga een klacht indienen. zal dit filmpje eraf laten halen door hogere hand. echf afschuwelijk.

ali zegt:

het aller beste zo afstraffen maja dit is ook wel te erg maarja die gasten vn sinoloa kartel moorden 50.000 mensen per jaar drugs zelfde dus dit is te weinig voor hun denk ik dan

Technocraat zegt:

Sorry maar ik heb echt moeite om deze barbaren te beschouwen als 'mensen'. Hoewel dit soort gruwelen alleen door mens gedaan kan worden deel ik de mens liever in 2 soorten. Namelijk de Homo sapiens (de normalen) en de Homo nihilisme(n) (de achterlijken). Het is wetenschappelijk niet erkend maar dat zouden ze beter wel doen. Zoek het nihilisme maar eens op, het is perfect te associëren met dit soort van 'mensen'. Biologisch zullen we geen onderscheidt kunnen vinden. Maar wat mens juist apart maakt van andere wezens, is ons verstand en bij hun zit het probleem overduidelijk daar in hun hoofdje (wat er van overblijft natuurlijk). Dit is geen reactie op alleen deze daders, zoals iedereen weet zit de wereld overvol met het homo nihilisme. Vooral in continenten buiten het westen op een paar uitzonderingen na. Ik heb hier een reactie gelezen dat ze dit ook moeten doen met andere misdadigers maar daardoor verhelp je het probleem niet. Ik vindt het soort van goedkeuring van de essentie van dit gruwel. En dit zorgt ervoor dat dit soort mensen hun ding gewoon verder kunnen doen. Het is een vreemde redenering van hem die hoogstwaarschijnlijk is gebaseerd op irrationaliteit. Een overduidelijke eigenschap van het homo nihilisme. Laat die video maar staan, zodat die mannen verder in een schande leven. Gelukkig is het mijn soort niet.

Ouder zegt:

You Tube heeft de film verwijderd. Kunnen jullie deze film ook verwijderen?
Een ouder van van zoon en dochter van 20 en 22 jaar

jos zegt:

de mensen raken aan het eind van hun bestaan de wereld nog niet

Dhr. A. Noniem. zegt:

Ik dacht eerst: ''ik heb al genoeg gezien op plaatjes enzo, ik zal hier wel tegen kunnen, het zal wel meevallen allemaal, die reacties zullen wel overdreven zijn''

tot dat ik het filmpje dus keek, wat heb ik daar spijt van zeg.

ik heb veel horrofilms gezien, zoals saw en ninja asassin, maar

het grote verschil is dat dit echt is. wat gruwelijk zeg!

de laatste blijft nog een hele tijd leven maakt nog gorgelende geluiden. ik zal zoiets nooit meer kijken want deze beelden raak ik nooit meer kwijt!

Djen zegt:

De ouderen reageren erger dan de jeugd want ik ben zelf namelijk 13?

Linker man zegt:

Voor die man linket man was gruwelijk, hij leefde nog zeker wel paar minuten.

sint piter zegt:

……………………………………………………………………….vies…………………………………………. welke mogool gaat dit filmen? en doen? ben je toch zeker ziek in je hoofd

Danny zegt:

Hier kan je beter maar niet naar kijken, ik heb er spijt van gekregen, dit wil je NIET zien, krijg alsjeblieft niet dezelfde spijt als mij.

Ik zie graag dat dit filmpje verwijderd wordt, maar aan de andere kant, dit is hoe de wereld is.

sergi zegt:

Dit gaat echt te ver. Hahahahaahha!!! Ik ga gewoon los hier.

Verkrachers en pedofielen moeten de zelfde straf krijgen.

marijn zegt:

nou, gezellg ik ben er misselijk van geworden ;D nog een keertje ;D x

klaas zegt:

pas als je vrienden hebt verloren in deze bussiness,dan weet je hoe luguber het aan toe gaat! mensen die reageren alsof het eigen schuld is ,daarvan hoop ik nooit dat ze slachtoffer worden of hun familie van een drugsrelateded crime](misdaad) terwijl zelfs de domste boer uit Apeldoorn al wiet verbouwd,al zijn het maar 5 plantjes!.

Deze moord moet de ommekeer zijn in ons denken,heb het al 10 keer bekeken maar kan het nut of het doel ervan niet inzien!

Legaliseer ALLE drugs ook al is het Heroi

ne!!! alleen dan kun je de organiseerde misdaad ermee tegengaan>.

Ik ben eerder als domoor op dit item beoordeeld!maar wil graag de discussie op dit gebied met die zg norm en waarde types aangaan.

Laten we dit soort legaliseren net als drank!!! Heineken heeft in de jaren 30/40 al genoeg kapotgemaakt in mijn Familie

kingsize zegt:

het is gewoon vies

hassan zegt:

en jullie pussys in nederland maar zeuren hoe 'stoer' en hoe 'ghetto' nederland is vriend ga daar 1 x zulke dingen doen wat je hier doet en je word zo aangepakt

GTI zegt:

Dat dit soort BEESTEN tot dit soort daden in staat is!

BARBAARS!!!

hans zegt:

WAAR IS HET FILMPJE GEBLEVEN?????

Sjoerd zegt:

Ik kan het filmpje niet eens zien… weet niet of het gelukkig is of niet maarja.

stefan zegt:

ach, er worde tegenwoordig zoveel mense vermoord.,. vind t wel vies dat die ene snel dood mocht gaan met kettingzaag en die andere een langzame dood had

kingsize zegt:

ik heb het ook gezien ik ben 12 jaar

David zegt:

Wat is hier zo erg aan?

Fi fh zegt:

Nee, volgens mij heb jr dan kanker in je kop

IxFail zegt:

WTF Ik kreeg de slappelach is dat normaal?

milo zegt:

Nee dat is behoorlijk ziekelijk, je zal wel een stoornis hebben. Ik zou zeggen geef je aan en zoek hulp.

@JP

Heroine kan constipatie veroorzaken en bij een overdosis kun je in je braaksel stikken of stoppen met ademen.

badzoutsalviaatje zegt:

wat dacht je van wat er in mn naam staat bathsalt bijvoorbeeld 10x zwaarder dan cocaine en voor vanaf $8.99

salvia net zoiets om maar over de heeschwiet niet te spreken nog sterker dan in verhouding een xtc-pil.

vandaar er rare dingen gebeuren speed-xtc combinatie bijvoorbeeld en meer dan 2 en halve dag wakker is wazigheidstherapie is niet jezelf zijn ontoerekeningsvatbaar wordt je verklaard dus met andere woorden de grootste gekken lopen buiten s6 met je gratis drugs en maak je voordeur dan maar een kluisdeur…..

jp zegt:

Wel erg veel domme reacties trouwens ,he Marijke ? Als ik nou eens zeg dat nicotine net zo verslavend is als heroine,maar dat heroine niet slecht voor je lichaam is?Het probleem begint met verbieden.Daardoor wordt het duur omdat mensen risico moeten gaan nemen.Nu wordt bijvoorbeeld qat verboden….. waarom? het antwoord is:onverdraagzaamheid.Resultaat: weer een drugsprobleem erbij.Waarom wordt koffie dan niet verboden en sterke drank ? Drank is heel verslavend en ongezond voor de mens en nicotine ook,maar dan kan allemaal wel.En als Marijke of iemand anders wil zeggen dat (zuivere)heroine(geen versneden spul) wel slecht is voor je lichaam,even toelichten graag voor welke organen dan precies.

jp zegt:

Legaliseer alle drugs. Er is meer ellende door het verbieden van drugs dan door het legaliseren ervan.

durf niet te kijke zegt:

Heb het niet gezien, durf niet, zulke beelden, de reacties zeggen genoeg. De werkelijkheid is erger dan we ons kunnen voorstellen blijkbaar.

Maurits de Vries zegt:

De reactie van 16-1 om 8:33 is niet van mij, maar van staatsmongool Maartje…

normaalste zaak van zegt:

Mensen walgen van dit hoezo echte boeven kijken hier niet van op stelletje sensatie zoekers op deze site alles intressant vinden en meelullen over rechtzaken maar kotsen over je laptop van dit soort filmpjes hou je bezig met bloemetjes en bijtjes en niet met een milieu waar jullie niet thuis horen blijf ver weg want dit is ver van je bed show sensatie bakken ik vindt het juist goed die kop eraf want dat soort mensen weten donders goed dat ze de wereld verkankeren met die drugs dit zouden ze in nederland met pedo's en laffe bejaarde berovers en verkrachters en dealers en veraders moeten doen want in nederland kan en mag toch alles hup kettingzaag en al dat tuig de zelfde behandeling geven als deze twee drugskoeriers ! xxx miss

Maurits de Vries zegt:

"Ik heb een paar screenshotjes gemaakt met de reclamebanners erbij, ik ga die bedrijven aanspreken op wat ze aan het sponsoren zijn, is toch niet normaal dat jullie met deze rotzooi geld verdienen."

We hoeven jou duidelijk niet te vragen welk uniform jouw familie aan had in '40-'45..

kingsize zegt:

een Oostenrijks uniform

Vigen zegt:

DOE EENS SERIEUS MENSEN ik ben vandaag 14 geworden en ik vind dit walgelijk hoe ze met mensen om gaan ja oke ze gebruikten drugs! weetje door dit soort dingen te doen met mensen komen er juist meer proberen je moet gewoon met die mensen die verslaafd zijn een goeie programma volgen om aftekicken maar onthoofding door de leger? VAL DOOD KANKER HOMO'S :@

piet zegt:

waarom zet je dit nu op je site man. Ik weet wel wat voor ellende er zich allemaal afspeelt op de wereld maar dat hoef je niet te laten zien.

Zet er gelijk even wat kinderporno filmpjes bij joh. ook lekker schokkend.

Ik heb een paar screenshotjes gemaakt met de reclamebanners erbij, ik ga die bedrijven aanspreken op wat ze aan het sponsoren zijn, is toch niet normaal dat jullie met deze rotzooi geld verdienen.

Jesse zegt:

Wat een gruwelijk filmpje, ik keek hem op school met vrienden, m'n maag keerde om!

marijke zegt:

Aan djo : Goed zo jongen, pas 11 ?? blijf dus met je poten van de drugs af ….laat aan je vriendjes zien MISSCHIEN doet jou generatie het dan beter als de generatie die NU 25/30 jaar is !!!

Aan aad : JE HEBT 10000000 x GELIJK !!!

Aan gaetan : JE HEBT 100000000000000000000 x GELIJK !!!

Aan Barry : JE hebt NOG MEER GELIJK, dan je zelf beseft. want VEEL POLITICI zijn OOK NOG P E D O F I E L, dus GOED IDEE !!!

….bovendien een zeer GOEDKOPE manier om van de ROTZOOI af te komen, zet al die lui die niet deugen maar eens WEER gevangen, kost de belastingbetaler VEEL GELD aan eten, bewaking, verzorging, onderhoud gebouwen etc. etc.

….maar we zullen dan wel beginnen aan de TOP VD PIRAMIDE,

want ACHTER de hoogste TOPLUI B E G I N T de DRUGSHANDEL !!!

MIJN OPRECHTE EXCUSES aan degenen…die DEZE MENING net zo WALGELIJK vinden als het filmpje hierboven….groetjes, en eet smakelijk voor dadelijk….

mark zegt:

ik eet er geen hap minder om

Barry zegt:

Misschien een idee, om Nederland op deze manier te ontdoen van de alsmaar liegende politci, zakkenvullers, grootgraaiers en allochtone criminelen ?

abdullah t zegt:

https://www.youtube.com/watch?v=a0-_MzoQA7s j zoals bij deze man……wilde een koe stelen…

WAARSCHUWING ZEER SCHOKKEND ………….. NIET VOOR KINDEREN-OF MENSEN MET EEN ZWAKKE MAAG

gaetan zegt:

ze zoeden da beter doen met pedo fielen

aad zegt:

Ik hoop dat deze film nog heel erg lang op het net blijft circuleren, wen er maar aan. ik heb liever dat mijn kinderen een tijdje ziek zijn van dit soort filmpjes, dan dat zij straks verslaafd zijn. Het legaliseren van drugs lost dit soort problemen echt niet op,dat is kortzichtigheid. Dit soort filmmateriaal laat zien wat voor wereld achter harddrugs zit en helpt beter dan 100.000 x waarschuwen. Dat roken dodelijk is raakt een roker ook nauwelijks, wat wil je dan je kinderen vertellen over drugs,dat dat twee keer dodelijk is? Deze mensen weten inderdaad wat er gaat gebeuren, ze hebben het vaker gezien of zelf ook gedaan. Drugs, begin er niet aan!

djo zegt:

ja inderdaad ik ben 11

Rob zegt:

haal d'r af man… kinderen zien dat ook.

glen zegt:

ik ben 11 en ik heb het gezien maar wrm doen ze het K*T lijers

Henk zegt:

Het is goed dat ze elkaar afmaken maar als het ff kan met een dodelijke injectie niet met een kettingzaag, Dit is puur sadisme en niet meer of minder.

klaas zegt:

tijd voor totale legalisatie!!!!…….

Dit is niet het enige wat gebeurt in grote getale daar in Mexico.

War on drugs wordt nooit overwonnen zolang er veel mensen (ook CIA) er grof geld aan verdienen(zie Oliver North)

Kleine man zoals deze op film 21 dollar p/d verdienende zullen slachtoffer blijven,en wij maar denken dat wij in Holland keiharde criminelen hebben.

Echt peanuts wat er gebeurd met de mensen in Mexico!

Ben 2 dagen onpasselijk geweest v/h filmpje….en wie dit gefilmd heeft is ook zwaar psychopaat.

Als drugs totaal legaal zouden worden zou dit niet gebeuren…..kijk naar de hollandse vrije heroine verstrekking??? het aantal auto-inbraken en gerelateerde berovingen zijn sindsdien drastisch gedaald in Amsterdam….en ook leven onze junks langer.

Het is makkelijk om te zeggen dat ze elkaar maar moeten opruimen…..maar dit is niet eens meer barbaars ….dit is de totale sadisme .

Ik kan het moeilijk onder woorden brengen want het is niet te beschrijven….

het wordt tijd voor een soort totale revolutie daar in Mexico

Bushmaster zegt:

Marc, zwijg vanaf nu alsjeblieft en beloof elke dag braaf je medicijnen te nemen.

Nick zegt:

Doe je toch niet?! Ik zou jou waarschuwing geven, maar je gooit zo die blikje in de water.

Marc zegt:

Wel een dikke killstreak van 2!!! Nog 5 en dan heeft ie zn harriers!

Marc zegt:

Deze mensen krijgte ook boete joh! Je ziet.. Deze ding, oh mooie ding! Lig je'em op mijn monde jo c'mon zak 'em gewoon op mijn monde, helemaal zakken niet bang zijn.gewoon zakken, helemaal zakken niet bang zijn. Jij bent helemal beest. Zakken joh.. Huhuh.. ZO IS NATUUR!!!

lil zegt:

Slaat echt nergens op wat je allemaal zegt…

Brian zegt:

@Suzan

Als ze nou eens bij de bron begonnen.

Zonder de bron waren deze filmpjes er niet.

suzan zegt:

dit soort filmpjes moeten ze verbieden op internet

WALGELIJK DIT SOOR FIMPJES

abdullah t zegt:

waarom kijk je dan suzan??? er staat duidelijk bij dat het schokkende beelden zijn…

net als mensen die lopen te jammeren over porno op internet…. iedereen moet eerst inloggen voor hij of zij de beelden bekijken kan.
een vrije keus voor iedereen kijken of niet

Henk zegt:

Doe 's normaal man!

Link

geert wilders zegt:

wat zit je,doe zelf eens normaal man

Den zegt:

Kan je nagaan waar die mongool allemaal naartoe surft van deze site mafketel

jan zegt:

moeje nagaan wat jij allemaal opzoekt als je dat erbij zet

Bulldog zegt:

The war on drugs gaat net zo voortvarend als het exporteren van democratie door de westen naar de rest van de wereld.

Geen drugs meer in Europa, de US of A en de hele wereld is blij dat ze eindelijk weten wat geaccepteerd is dus gelijk gek op westerlingen (cambodja, vietnam, korea, irak, iran, afghanistan, palestina, brazilië, cuba, colombia, venezuela, zelfs in Somalië krijg je echte liefde als westerling.)

Bushmaster zegt:

Wat een barbaren! Dit soort "mensen" wens ik een acute loodvergiftiging door 7.62 NATO patronen toe.

mel zegt:

Woude de mannen zelf dood of niet? als ze zelf dood wouden vind ik het niet erg, is een snelle manier om dood te gaan.

mark zegt:

zou ik eerst ma es t verhaaltje leze slome

Thomasrubik zegt:

de video speeld niet af : (
op school wel maar zonder geluid
hoe moet ik dit oplossen
ik heb het trouwens ook youtube gezet01-Camilleri-468x60-webbanner