U bent nu hier: Home » Misdaadjournalist » Laurens Fritz: motief?

Laurens Fritz: motief?

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink: We hadden het hier eerder over de vermissing van Laurens Fritz. Toen de politie in het kader van het onderzoek in die zaak op een hennepplantage stuitte leek dat een mogelijk motief, maar een neef van Fritz reageerde verbolgen: had er niks mee te maken. De vraag is: heeft die neef – of andere familie – een idee wat dan wél het motief is? In de woning van Jos M.(47) op vakantiepark Reewoude bij Herkenbosch zijn bloedsporen van Fritz gevonden. De politie liet al eerder weten dat men ervan uitgaat dat Fritz niet meer leeft. Waarover kregen de mannen ruzie? Beiden woonden op het park.

Share 'Laurens Fritz: motief?' on Facebook Share 'Laurens Fritz: motief?' on NUjij Share 'Laurens Fritz: motief?' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner