U bent nu hier: Home » Politie » Weer ongeluk na achtervolging politie

Weer ongeluk na achtervolging politie

Na een achtervolging door de politie is een ongeluk gebeurd op de snelweg A1 bij Muiderberg. Een motoragent zag bij Almere een auto rijden die als gestolen geregistreerd staat. Vervolgens zette hij de achtervolging in. Op de A1 botste de vluchtauto tegen de vangrail. De twee inzittenden zijn aangehouden. Een van hen is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een ooggetuige was er geen sprake van opzettelijke filevorming. Vorige maand viel er een dode op de A2 toen de politie Utrecht een kunstmatige file creëerde om een vluchtende benzinedief te stoppen. Alle rijstroken richting Amsterdam waren afgesloten, maar zijn inmiddels weer geopend. Vanaf Blaricum staat er 11 kilometer file. De filelengte neemt af. De ANWB adviseert automobilisten vanuit Amersfoort op weg naar Amsterdam om te rijden via Utrecht.

Share 'Weer ongeluk na achtervolging politie' on Facebook Share 'Weer ongeluk na achtervolging politie' on NUjij Share 'Weer ongeluk na achtervolging politie' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner