U bent nu hier: Home » Actueel » Heks onthoofd

Heks onthoofd

Een vrouw uit Saudi-Arabië is gisteren onthoofd omdat ze zich schuldig zou hebben gemaakt aan tovenarij en hekserij. Dat meldde het ministerie van Binnenlandse Zaken van het ultraconservatieve koninkrijk. De details van de aanklacht tegen de vrouw ontbreken. De executie werd uitgevoerd in de noordelijke provincie Jawf. Mensenrechtenorganisatie Amnesty International noemde de terechtstelling ,,diep schokkend”. Volgens de organisatie zijn dit jaar 73 mensen geëxecuteerd in het islamitische Saudi-Arabië. Volgens Amnesty heette de vrouw Amina bint Abdul Halim bin Salem Nasser.

Share 'Heks onthoofd' on Facebook Share 'Heks onthoofd' on NUjij Share 'Heks onthoofd' on Twitter
peter zegt:

jammer, was maar een airhead01-Camilleri-468x60-webbanner