U bent nu hier: Home » Advocaat » Privacy-toezegging voor advocaten

Privacy-toezegging voor advocaten

Vertrouwelijke gesprekken tussen advocaten en hun cliënten in de gevangenis worden niet opgenomen. Die toezegging heeft de Dienst Justitiële Inrichtingen gedaan aan de Orde van Advocaten. De orde had zorgen over het feit dat er standaard opnameapparatuur aanwezig is in de praatruimtes. De indruk werd zo gewekt dat alles werd opgenomen en afgeluisterd. Door de harde toezegging van justitie (pdf) dat dit niet gebeurt, is de kou uit de lucht. Verder is afgesproken dat telefoontjes tussen advocaten en hun cliënten in gevangenissen strikt privé kunnen worden gevoerd.

Share 'Privacy-toezegging voor advocaten' on Facebook Share 'Privacy-toezegging voor advocaten' on NUjij Share 'Privacy-toezegging voor advocaten' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner