U bent nu hier: Home » Moord » Meisje zonder reden afgeslacht in park

Meisje zonder reden afgeslacht in park

In het Engelse Doncaster is eergisteren een 13-jarig meisje doodgestoken in een park. Haar aanvalster, de 26-jarige Hannah Bonser, lijkt haar slachtoffer lukraak te hebben gekozen. Casey-Lyanne Kearney wandelde dinsdagnamiddag naar een vriendin toen ze werd aangevallen met een mes. Volgens The Sun kende het meisje Bonser niet, en lijkt de aanval “willekeurig, geïsoleerd en ongeprovoceerd” te hebben plaatsgevonden.

Kearney slaagde er nog in de hulpdiensten te bellen voor ze het bewustzijn verloor. Voorbijganger John Willis zegt dat hij en zijn zoontjes het slachtoffer half bewusteloos aantroffen in de speeltuin. Hij belde een ambulance en probeerde het meisje op haar gemak te stellen. Volgens Willis bewoog Kearney niet veel, ademde ze zwak en was ze erg bleek. De politie was snel ter plaatse, en het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed Casey-Lyanne Kearney enkele uren na de aanval. Bonser werd opgepakt en aangehouden op beschuldiging van moord en het bezit van een steekwapen, meldt Sky News.

Share 'Meisje zonder reden afgeslacht in park' on Facebook Share 'Meisje zonder reden afgeslacht in park' on NUjij Share 'Meisje zonder reden afgeslacht in park' on Twitter
Groene Leeuw zegt:

Engeland is al tientallen jaren een verloedered en verpauperd land waar het recht van de sterkste telt.Hun dienstplichtigen die in West-Duitsland waren gelegerd in de Koude Oorlog,waren vrijwel allemaal criminelen die konden kiezen:of in eigen land de bak in of dienen in West-Duitsland.En zo kregen we daar vaak met criminele dienstplichtigen te maken die daar de boel terrorriseerden totdat wij als mariniers eens flink huis gingen houden onder hen.Toen was het snel in ons voordeel beslist met een protest van de Engelse mindef aan onze broek.Naderhand is dat land in rap tempo nog verder afgedaald naar een holencultuur en de vele schandalen dat dit land rijk is.01-Camilleri-468x60-webbanner