U bent nu hier: Home » Misdaadjournalist » Kekerdom & Nancy: alternatieve motieven

Kekerdom & Nancy: alternatieve motieven

VIDEO– Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink schrijft:  In de twee bizarre moordpartijen van de afgelopen dagen is in beide gevallen een alternatief scenario denkbaar, zij het tamelijk onwaarschijnlijk: bij de lynchpartij in Annecy kán de fietser het doelwit zijn geweest en zou het gezin dan zijn vermoord als ooggetuigen. De drievoudige moord in het Gelderse Kekerdom kán een afrekening in het criminele milieu zijn geweest, waarbij oud-politieman Jan Petter het doelwit was. Vanwege de hennepplantage in huis. De suggestie dat Petter destijds de scherpschutter was die kolonel Van der Kieft tijdens de gijzeling op de A12 doodschoot wordt voorlopig nergens bevestigd, dit klopt waarschijnlijk niet. Wat niet wegneemt dat het wel interessant is nog eens na te lezen hoe dát destijds precies is gegaan. Daar word je niet vrolijk van, van de ‘professionaliteit’ van die scherpschutters. Het staat allemaal zeer uitvoerige beschreven in een boekwerkje dat te lezen als je HIERklikt.

Share 'Kekerdom & Nancy: alternatieve motieven' on Facebook Share 'Kekerdom & Nancy: alternatieve motieven' on NUjij Share 'Kekerdom & Nancy: alternatieve motieven' on Twitter


01-Camilleri-468x60-webbanner