U bent nu hier: Home » Drugs » Onthoofding vrouw nu ook ‘wapen’ in Mexicaanse drugsoorlog

Onthoofding vrouw nu ook ‘wapen’ in Mexicaanse drugsoorlog

VIDEO – De ontmenselijking in de Mexicaanse drugsoorlog gaat steeds verder en leger en politie lijken machteloos te staan. Nu duikt op internet een filmpje op, waarin leden van de drugsbende Los Zetas een vrouw onthoofden. Volkomen emotieloos zeggen de beulen in de camera: ‘Heren, dit is voor … (onduidelijk) … namens Los Zetas.‘ En: ‘dit gaat gebeuren met alle CDG (rivaliserende bende) mietjes.‘ Als de leden van Los Zetas beginnen te snijden druppelt er bloed op de rechter dij van het vrouwelijke slachtoffer. Op hetzelfde moment laat ze haar urine lopen, waardoor haar linkerbeen tot aan haar knie nat wordt. De cameraman zegt dan ‘ya se mio‘, dat ongeveer betekent ‘ze is zichzelf al aan het onder pissen.‘ Als haar hoofd omhoog wordt gehouden zegt de cameraman ook nog: ‘todavia esta mirando‘, wat zoveel betekent als ‘ze kijkt nog steeds rond‘. De ogen van de vrouw bewegen nog wat, nadat de onthoofding compleet is. Gruwelijker en meedogenlozer kan het bijna niet; een afschrikwekkend voorbeeld wat drugs en de belangen om drugs te kunnen dealen wereldwijd, teweeg brengen.

OM DEZE VIDEO TE KUNNEN ZIEN MOET U INGELOGD ZIJN VIA EEN SOCIAAL MEDIA ACCOUNT


Unlock

Share 'Onthoofding vrouw nu ook ‘wapen’ in Mexicaanse drugsoorlog' on Facebook Share 'Onthoofding vrouw nu ook ‘wapen’ in Mexicaanse drugsoorlog' on NUjij Share 'Onthoofding vrouw nu ook ‘wapen’ in Mexicaanse drugsoorlog' on Twitter
MDHG_Amsterdam zegt:

"een afschrikwekkend voorbeeld wat drugs en de belangen om drugs te kunnen dealen wereldwijd, teweeg brengen." Dat is natuurlijk flauwekul. Het is een afschrikkend voorbeeld wat het drugsVERBOD teweeg brengt. In een normale, gereguleerde bedrijfstak komen dit soort toestanden niet voor.01-Camilleri-468x60-webbanner