U bent nu hier Home » Actueel » Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)

Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)

Verdachte zwijgt in alle talen – lijk onvindbaar

Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)

ROTTERDAM (ZH) – Sinds juni wordt de 24-jarige Ricardo Kooij, bijgenaamd Nookie, uit de Rotterdamse wijk Zevenkamp vermist. Sinds 14 augustus zit de 41-jarige Rotterdammer Mike vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Nookie. Mike, tegenwoordig tatoeëerder van beroep en vroeger uitbeender, houdt op advies van zijn advocaat zijn kaken stijf op elkaar tegenover de politie, ondanks dat hij tegenover een andere maat heeft bekend Nookie te hebben doodgestoken. Tot nu toe is het lichaam van Nookie niet gevonden.

De politie werkt met 20 rechercheurs aan deze zaak. Inmiddels weet men aan de hoeveelheid gevonden bloed van Nookie in het woonhuis van Mike, dat het niet aannemelijk is dat hij nog leeft. Nookie en Mike waren vrienden van elkaar. Waar Mike was, was Nookie. De verbindende factor tussen de twee was drugs en het sombere sociale leven dat verbonden is aan intensief dagelijks drugsgebruik. Samen zouden ze in de problemen zijn geraakt bij een misgelopen drugsdeal. Mike zou volgens de tamtam Nookie hebben opgeofferd om zo de schuldvraag van deze deal op Nookie te kunnen afwimpelen.

Tegen een gemeenschappelijk vriend, biechtte Mike op wat Nookie was overkomen. Deze, op zijn beurt, seinde de politie in. Inmiddels probeert de politie met man en macht Nookie’s lichaam te vinden. Inmiddels is de Zevenhuizerplas centimeter voor centimeter afgezocht, daar Mike daar onder de modder zou zijn gezien. Tot nu toe hebben alle zoekacties geen enkele resultaat opgeleverd. Afgelopen vrijdag besloot de raadkamer van de Rotterdamse rechtbank dat de uiterst zwijgzame Mike, zelf vader van drie kinderen en volgens bronnen afkomstig uit de harde kern van de Feyenoord-aanhang, in ieder geval nog 90 dagen vast blijft zitten.

Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Blogger Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on eKudos Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Facebook Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Google+ Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on NUjij Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Pinterest Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Twitter Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Wordpress Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Email Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on Print Friendly Share 'Tattoo Mike (41) verdacht van moord Ricardo Kooij (24)' on QRSrc.com


01-Camilleri-468x60-webbanner